'E-learning is de toekomst voor het mbo'

Op woensdag 27 maart 2019 zijn wij aanwezig op de jaarlijkse conferentie van het Consortium voor Innovatie (CvI) in Den Haag. Samen met Daiyanara Adelina, stagecoördinator Handel&Ondernemen bij MBO College Zuidoost, laten wij zien hoe onze apps hun nut bewijzen bij studenten, docenten én praktijkopleiders in de retail. De workshop is getiteld ‘E-learning is de toekomst voor het mbo’.

Dit onderwerp past goed bij het thema van de conferentie: ‘Een zee aan mogelijkheden’. Dit jaar wordt het gastcollege verzorgd door ROC Mondriaan. Er zullen ook veel andere scholen aanwezig zijn om geïnspireerd te raken door nieuwe invalshoeken in het mbo, door kennis te delen met anderen en elkaar te ontmoeten! De conferentie duurt twee dagen: 27 en 28 maart. Zien we u daar?

Samen met Daiyanara Adelina verzorgen wij de workshop ‘E-learning is de toekomst voor het mbo’

Hoe, wat, waar?

  • In het Car Jeans (ADO) Stadion, Den Haag
  • Aanwezig op 27 maart 2019
  • Workshop 'E-learning is de toekomst voor het mbo'
  • In Skybox 4.15 van 16.45 - 17.45 uur (ronde 3e)

Leave a comment

Sign in to post your comment or sign-up if you don't have any account.

Recente berichten